malaxo.nl

Een trap is vaak het centrale punt in een woning of woonkamer. Vaak wordt de trap gezien als een functioneel onderdeel en niet als interieur. Het gevolg is dat de trap niet past bij het geheel van de woning. Zonde, want met een effectieve traprenovatie heeft u veel meer plezier van uw trap.

Gratis advies aanvragen

Is uw trap ook een obstakel geworden en wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn met een traprenovatie? Schakel dan de hulp in van de traprenovatie specialisten van Malaxo.nl. Deze website geeft consumenten de mogelijkheid om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Malaxo is vooral gespecialiseerd in houten en betonnen trappen.

Hoe werkt het?

Bij Malaxo zijn diverse trap-specialisten door heel Nederland aangesloten. In iedere plaats kunnen ze u dus voorzien van deskundig advies voor uw trap. Wanneer u uw wensen doorgeeft via de vernieuwde website, dan krijgt u binnen 48 uur enkele offertes toegezonden. Deze prijsopgaven kunt u rustig naast elkaar leggen en beoordelen op de prijs en kwaliteit. Wanneer een bedrijf voldoet aan uw wensen dan maakt u daar een afspraak mee.

Service en kwaliteit

Natuurlijk wilt u zeker zijn van de kwaliteit die het bedrijf te bieden heeft. Daarom kom een medewerker eerst altijd bij u langs om de situatie in te schatten. Samen met u bespreekt hij/zij dan de mogelijkheden. Wanneer u tevreden bent over het voorstel kunnen de agenda’s op elkaar afgestemd worden.

Binnen één dag gerealiseerd

Een traprenovatie is meestal binnen één dag gerealiseerd. Vraag er naar bij de medewerker wat hun inschatting is voor uw trap. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Een bijkomend voordeel is dat de regering heeft besloten om de 6% BTW regeling te verlengen. Wanneer u dus nog twijfelde om uw trap te renoveren, dan is dit het juiste moment om het te doen. Zo bespaart u direct vele euro’s!

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *