Allsecur.nl

In Nederland is iedereen verplicht om met zijn of haar auto verzekerd de weg op te gaan. Allsecur biedt daarom 3 verschillende autoverzekeringen: WA, Beperkt casco en Volledig casco, beter bekend als Allrisk. Wat Allsecur bijzonder maakt zijn met name service gerelateerde zaken zoals; altijd telefonisch bereikbaar zijn, snelle hulp bij schade en de mogelijkheid tot het dagelijks opzeggen en wijzigen van je autoverzekering.

Uniek – Eigen risico
Het meest unieke aan de Allsecur autoverzekeringen is dat je standaard €0 eigen risico hebt. Normaal gesproken is dit bij andere autoverzekeraars ook mogelijk, maar bij Allsecur betaal je hier niets extra’s voor. Wil je “korting” krijgen op je premie dan is het mogelijk om alsnog een eigen risico te nemen. De bedragen die hiervoor te selecteren zijn liggen tussen de €100 en €250.

Awards
De laatste 4 jaar hebben de autoverzekeringen van Allsecur enkele bekende awards binnen de verzekeringswereld in de wacht gesleept. Zo zijn we onder andere door Moneyview uitgeroepen tot verzekering met de beste kwaliteit (5 sterren) en zijn we 2 keer door Verzekeringssite beloond met onder andere de beste keuze award en de prijs voor heldere polisvoorwaarden.

Onze doelgroep
De doelgroep van Allsecur bestaat uit alle eigenaren van auto’s die hun voertuig willen laten verzekeren. Wij maken geen onderscheid in premie als het gaat om mannen of vrouwen.

Allsecur klantervaringen
Online zal tienduizenden reviews van Allsecur te vinden. Naar schatting gaat het om ongeveer 35.000 klantervaringen. Ruim 7000 reviews zijn te vinden op vergelijkingssite Independer. Op de eigen website hebben we in samenwerking met Metrixlab ruim 27.000 reviews verzameld die stuk voor stuk terug te lezen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *