Misterantwerpen.eu

Het Nederlandse Mister Rotterdam breidt uit over de grenzen. Het van origine Rotterdamse bedrijf, met vestigingen in o.a. Maastricht en Amsterdam, begint ook met uitjes in Antwerpen en Brussel. Oprichter Mark Witteman laat weten het een logische stap te vinden en al jaren met het idee rondliep om de Belgische markt te betreden. “Met onze arrangementen & city games kunnen we voor een leuk en gezellig bedrijfsuitje organiseren, waarbij je met de collega’s Antwerpen ontdekt en geniet van het moois dat onze stad te bieden heeft. Dit doen we in Nederland al jaren met succes en in België moet dit te evenaren zijn”.

In Antwerpen worden de nieuwe bedrijfsuitjes toegevoegd aan het portfolio. Uitjes die in Rotterdam of Amsterdam werken, hoeven dit niet per se ook in Antwerpen te doen. Zo kunnen de oudste en leukste cafés van Antwerpen verkend worden met de ‘Puzzle Pub Crawl’ waar je met een kroegentocht de verschillende cafés aandoet. En met Mister Undercover kan de stad ontdekt worden door Mister Undercover te vinden die zich verdekt in de stad opstelt. Verzamel aanwijzingen door slim te handelen en het beantwoorden van vragen. Antwerpen is een prachtig decor voor de moderne citygame.

Mister Antwerpen biedt verschillende mogelijkheden voor een bedrijfsuitje. Je kunt de stad ontdekken met een leuke city game. Met je collega’s kan je genieten van heerlijke proeverijen. Een bezoek aan de lokale bezienswaardigheden, die Antwerpen te bieden heeft, behoort ook tot de mogelijkheden. En dit alles kan omlijst worden met een lekkere lunch, borrel en/of diner.

De bedrijfsuitjes worden op maat gemaakt. Wij houden rekening met specifieke wensen van jouw bedrijf en passen het programma aan op de verwachtingen en doelstellingen, die je met je collega’s hebt. Een team van enthousiaste collega’s staat klaar om te begeleiden en we hebben een sterk netwerk van partners om uw bedrijfsuitje aangenaam en professioneel vorm te geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *