Randstadstudent.nl

Met de crisis nog vers in het geheugen, durven veel bedrijven weer voorzichtig vooruit te kijken. Uiteraard behoudend maar een lichte omzetgroei is bij veel ondernemers zichtbaar. Hoe vang je die groei op? Ga je extra mensen voor vast aannemen of wacht je met vaste krachten en ga je voor uitzendkrachten of parttimers? Veel ondernemers kiezen voor die laatste groep. Niet zo vreemd natuurlijk, een uitzendkracht is veel flexibeler in te zetten en eerst maar eens afwachten of die groei aanhoudt. Randstad Student ondersteunt bedrijven bij het vinden van tijdelijk personeel. En uiteraard ook de student die een bijbaan zoekt. Hoogopgeleide flexibele werkers. Ideaal voor het groeiende bedrijf!

Voor werkgevers
Randstad weet de student te vinden die aansluit op  jouw vraag. Met de Randstad jobsite en een landelijk netwerk van vestigingen bereikt de uitzenders sollicitanten in iedere specialisatie. De vestigingsmedewerkers die jouw vakgebied en regio kennen, weten waar de behoefte ligt. Zo zijn ze in 1960 begonnen (letterlijk met de eerste flexwerker achterop de fiets) en zo werken ze nu nog steeds. Door naar je te luisteren en aandacht te hebben voor sollicitanten, ontvang jij de dienstverlening die bij je past.

Voor studenten
Waarom zou je solliciteren via Randstad Student en niet direct bij de werkgever? Omdat Randstad Student er is voor jou. Of je nu snel geld wilt verdienen, of op zoek bent naar een mooie startersfunctie. Bij Randstad Student gaan mensen voor jou aan de slag om de baan te vinden die bij jou past. Je verdient evenveel als wanneer je direct voor de werkgever aan de slag zou gaan. De werkgever betaalt namelijk voor de diensten van Randstad Student! Je loopt dus geen geld mis en daarbij kan je gebruik maken van het Randstad Student netwerk met honderden interessante bedrijven en vacatures. Bekijk bijvoorbeeld de bijbanen in jouw stad.

Het inzetten van studenten lijkt een goede zet voor veel bedrijven die eindelijk weer een groeien en vooruit kunnen kijken. Uiteraard kan een student na zijn of haar studie blijven hangen en al direct starten met ervaring op een nette functie. Een win-win situatie dus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *