Mijnmomentum.nl

Gezond en snel afvallen. Dat willen veel Nederlanders. En als het even kan zonder je levensstijl al te veel te moeten veranderen. Dit kan gelukkig met Momentum, het merk achter het Momentum lifestyle programma en de Momentum Supplements (Momentum Carnitine, Momentum Q10, Momentum Antioxidant en Momentum Magnesium). Momentum is een dieetprogramma waarmee je op gezonde wijze kunt afvallen. Het programma onderscheidt zich door te focussen op streefgewicht (hoe blijf je op gewicht?) en gezonde voeding met opvolging. Eenvoudig, met lekker en gezond eten en minimaal effect op je sociale leven.

Speciaal voor het programma is een dieet ontwikkeld. Niet alleen om gewicht te verliezen, maar vooral om jezelf een gezond voedingspatroon aan te leren. Het Momentum dieet bestaat uit gezonde en lekkere gerechten met veel fruit, vis, groente en vlees. Geen maaltijdvervangers, maar gezond en eerlijk eten, waardoor het dieet eenvoudig is vol te houden. Hier op de site en op www.facebook.com/MijnMomentum vind je regelmatig nieuwe recepten en in de handleiding van het programma hebben we in samenwerking met een chef-kok een aantal smakelijke weekmenu’s samengesteld.

Voor wie is Momentum?
Momentum is niet alleen geschikt voor mensen met overgewicht, maar ook voor mensen met een onregelmatige vetverdeling. Dus heb je ‘alles’ al geprobeerd, maar krijg je steeds die paar hardnekkige kilo’s er maar niet af? Dan is Momentum de oplossing voor jou! Het Momentum lifestyle programma bestaat uit 24 doses Carnitrin, 45 Multi Vita capsules, een 3 Fasenplan , een handig dieetoverzicht, een boodschappenlijst en een meetlint om je behaalde resultaten bij te houden. Basisbegeleiding door een gecertificeerd Momentum Coach is inbegrepen en intensieve begeleiding is uiteraard ook mogelijk.

Gezonder leven en afvallen kan nu tegelijkertijd met Momentum. Houd de Facebookpagina van Momentum in de gaten voor de laatste recepten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *