OnbeperktInternet.com

Mobiel internet zit in de lift waarbij steeds meer providers de revolutie inzetten naar onbeperkt internetten. Of je het nu gebruikt op je mobiel of tablet; je verbruikt vandaag de dag meer dan vorig jaar. Dat begrijpen de telecomproviders als geen ander. De snelheid van internet neemt toe maar ook het gebruik. Jaar op jaar worden meer MB’s verbruikt en het ziet ernaar uit dat het verbruik de komende jaren niet afneemt maar nog meer groeit. OnbeperktInternet.com speelt in op de groeiende vraag naar MB’s op de datahongerige smartphones. De vergelijker houdt bij welke providers een onbeperkt mobiel abonnement aanbieden zodat je nooit meer te maken krijgt met buiten-de-bundel kosten voor mobiel internet.

Prijzenoorlog

De verwachting is dat de komende jaren in het teken zullen staan van een prijzenoorlog onder data abonnementen. T-Mobile brak begin dit jaar de markt open met een onbeperkt abonnement voor slechts 35 euro per maand terwijl reguliere abonnementen voor het dubbele aangeboden werden. Het abonnement met ongelimiteerd bellen en internetten is het begin van een nieuw tijdperk. Experts verwachten dat op den duur iedereen van onbeperkt internet kan genieten maar voorlopig zijn er nog maar weinig providers die het aanbieden. Dat het werkt laten de cijfers zien. Het aantal klanten van T-Mobile is sterk gestegen met maar liefst 100.000 nieuwe klanten die voor het onbeperkte abonnement kozen in het eerste kwartaal van 2017.

Geen barrières

Consumenten maar ook zakelijke gebruikers hoeven door het gebrek aan een limiet zich niet meer zorgen te maken over hoge kosten of wat er precies gedaan wordt op mobiel of tablet. De consumptie kent geen grenzen; een heel seizoen Narcos streamen kan net zo gemakkelijk als urenlang muziek luisteren op Spotify terwijl je aan het werk bent bij een klant. Door de nieuwe abonnementen is het geen illusie meer om je geen zorgen te maken over je dataverbruik.

OnbeperktInternet.com

De vergelijker die zich specifiek op de onbeperkt internet abonnement richt is OnbeperktInternet.com. Je vindt er alleen abonnementen met een échte onbeperkte databundel of abonnementen en gratis internetten als de limiet bereikt is. Welke keuze je ook maakt, je hoeft nooit extra te betalen voor mobiel internet boven het vaste bedrag per maand. Geen onverwachte kosten: het is alleen mogelijk met het onbeperkte abonnement.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *