Verhuizen met Emoov.nl

Emoov is hét online verhuisplatform. Bereken direct online hoeveel jouw verhuizing gaat kosten. Bevalt die prijs? Boek hem direct. Emoov is uniek. Nergens anders kan jij online een verhuizing boeken en inplannen. Het vinden van een verhuisbedrijf is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Als jij wilt verhuizen kan je bij Emoov binnen een paar minuten, op een heel simpele en klantvriendelijk manier je complete verhuizing regelen en direct boeken. Alles is bij Emoov mogelijk, van een verhuizing van enkele stuks tot een complete verhuizing. Op basis van de aangeleverde gegevens geeft Emoov jou vooraf een vaste verhuisprijs af. Je weet dus altijd precies wat je verhuizing gaat kosten. Geen verrassingen achteraf dus!

Oprichter Erik Couwenberg laat weten zich te focussen op mensen die een complete verhuizing willen laten uitvoeren, hoewel enkele stuks verhuizen ook tot de mogelijkheden behoort. ‘Ontzorgen is ons USP’. En inderdaad lijkt er geen enkele verhuizer op een dergelijke manier te werk te gaan. Op emoov.nl boek je jouw verhuizing echt in. Dus geen lead of offerte aanvraag maar een volledige verhuizing die je inplant en waarbij een vaste prijs gehanteerd wordt.

“Geen offertes meer nodig, maar simpel via een van de drietal verhuismogelijkheden voordelig je eigen verhuizing gemakkelijk online regelen, passend bij elk budget. Een complete of gedeeltelijke verhuizing al dan niet met opslag tegen een vooraf aangegeven vaste prijs.(verhuispakketten voor 4 uur). We bieden een drietal mogelijkheden aan, zodat je eigen verhuizing altijd op jouw specifieke behoefte is afgestemd.”

Emoov komt tot stand door een samenwerking met Voerman. Dit Haagse verhuisbedrijf draait al even mee in de branche. Met een partner als Voerman moet Couwenberg een landelijk dekkend bedrijf hebben. Zo kan dus iedereen in Nederland online en zelf z’n verhuizing boeken. Tegen een vaste prijs.

Verhuizers vergelijken

En nu wordt het dus ook opeens mogelijk om verhuizers te vergelijken. Hoewel veel verhuizers nog wat ‘ouderwetse’ offertes werken, kunnen die offertes snel even vergeleken worden door jouw gegevens in te vullen op Emoov.nl. En als je echt wilt besparen boek je jouw verhuizing op een maandag of dinsdag…

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *