Als ondernemers weten wij hoe moeilijk het is om enige voet aan de grond te krijgen. Het genereren van exposure voor je nieuwe bedrijf of project valt vaak erg tegen. Wanneer je wel direct toegang krijgt tot exposure, is dit vaak een dure aangelegenheid. Zeker in het begin is het zo laag mogelijk houden van de kosten en maximaliseren van aandacht van groot belang natuurlijk.

Om de startende ondernemer een klein beetje tegemoet te komen is toenwaser.nl opgericht. Hier kun je als starter wat extra aandacht krijgen door een artikel over je bedrijf te schrijven. Het artikel mag links bevatten om zo de online vindbaarheid al direct te verbeteren. Ook wordt het artikel via social media verspreid om ook zo weer wat exposure te pakken. Je stuurt je artikel naar toenwaser.nl en wij plaatsen het.  Helemaal gratis overigens. Lees wel even onze tips over hoe een artikel eruit dient te zien.

Bloggen op toenwaser.nl?
Heb jij verstand van ondernemen? Ben je geïnteresseerd in nieuwe bedrijven en startups? En heb je zin om je kennis via toenwaser.nl te delen? Dat kan! We zijn op zoek naar bloggers/gastbloggers die de website van de juiste content voorzien. Neem contact met ons op via sofie@carrierehelper.nl.

Als blogger schrijf je stukjes over nieuwe bedrijven en/of ondernemen in het algemeen. We proberen dagelijks nieuwe stukken te schrijven. Je krijgt als blogger/gastblogger natuurlijk exposure en links naar je eigen site. Ook bepaal je zelf over wie of wat je schrijft. Die vrijheid geven we je graag.